بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
پیرو بروز علائم مسمومیت در تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دو نفر از مسئولان حوزه معاونت فرهنگی و امور دانشجویی وزارت بهداشت از آشپزخانه مرکزی و سلف سرویس های دخترانه و پسرانه این دانشگاه بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید هاشمی نسب، رئیس اداره رفاهی حوزه معاونت و نوری، از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و از مسئولین حوزه سلامت روان وزارت بهداشت از نزدیک با دانشجویان به گفت وگو پرداختند.
ارزیابی فرآیند نگهداری مواد غذایی در آشپزخانه زیر صفر و بالای صفر و کنترل امکانات آشپزخانه و سلف سرویس از برنامه های این بازدید بود.
پایان غذای بی کیفیت/ امید تازه پس از مسمومیت دانشجویان! غذای مسموم در سلف دانشگاه/ روایت تلخ غذای آلوده در زاهدانحادثه مسمومیت اخیر تبعات سنگینی داشت
محمدهادی عباسی، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جمع تعدادی از دانشجویان دانشگاه با اشاره به اینکه حادثه مسمومیت اخیر تبعات سنگینی برای ما داشت، اظهار داشت: سنگین ترین و سخت ترین عارضه مسمومیت اخیر تحمل درد جسمی توسط تعدادی از دانشجویان عزیز و نگرانی و دغدغه خانواده های محترمشان بود.
وی افزود: شاید بتوانیم بخشی از هزینه های تحمیل شده به دانشجویان عزیزمان را جبران کنیم ولی در قبال بروز مشکلات جسمی و احساس ناخوشایند روانی که به دنبال وقوع این حادثه تلخ رخ داد راهی به جز پوزش و طلب حلالیت نداریم.
عباسی گفت: 39 نفر از دانشجویان عزیزمان به دلیل شدت علائم به بیمارستان های دانشگاهی مراجعه کردند، هرچند تعداد کسانی که علائم خفیف یا متوسط مسمومیت را داشته و یا خودشان به عنوان کادر درمان اقدام به مدیریت مسمومیت خود کرده اند از این تعداد بیشتر است.
معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: شناسایی علت تامه و تعیین نقطه کانونی بروز مسمومیت توسط متخصصان و حوزه معاونت بهداشتی در حال انجام است و به محض تعیین دقیق علت مسمومیت مراتب به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: با این وجود و همان گونه که قبلاً نیز اعلام شده است، منتظر تعیین علت بروز مسومیت نمانده ایم و اقدامات لازم را از کانونی که به صورت مشترک توسط همه افراد دچار مسمومیت مورد استفاده قرار می گیرد شروع کرده ایم، این نقطه مشترک آشپزخانه و سلف سرویس دانشگاه است.
عباسی تصریح کرد: تشدید مراقبت های بهداشتی به منظور قطع چرخه انتقال بیماری های منتقله از راه آب و غذا، تقویت حداکثری نظام مراقبت و افزایش نظارت های میدانی از جمله مهمترین این اقدامات است.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}